07-05-12

DIY vakkenkastVoor boven de commode op de kamer van Amélie was ik nog op zoek naar een leuk kastje. Ik vond niet wat ik zocht dus besloot ik zelf iets te maken. Bij Ikea kocht ik 2 archiefdozen voor 5 euro. Ik zette ze in elkaar en borduurde wat op de zijkanten.


Met 2 spijkertjes hingen we ze aan de muur. Ik vind de combinatie van het karton met de roze wol erg geslaagd.14 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zeg, vooral met die driehoeken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heel erg geslaagd! Erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee! Die beeldjes zijn schattig :)

  Fijne dag, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden! Wat een zoektocht kan dat zijn he? Bij Daan heb ik ook lang nagedacht wat ik wilde en bedacht uiteindelijk dat ik losse verschillende kleine kastjes wilde. Maar die waren nog niet zo makkelijk te vinden. gelukkig bleken twee kastjes uiteindelijk wel genoeg te zijn. (http://wijeisenijs.blogspot.com/2011/08/nursery-2.html) Ben er nog wel steeds blij mee.
  Nu voor baby twee moeten we natuurlijk ook weer wat. Ik dacht aan van die losse vakken, maar daar zie ik ook nooit iets betaalbaars en geschikts in. Maar pas las ik ergens de tip om van die Xenos kubussen te kopen, en die door te zagen, zodat ze niet zo diep zijn. Dat was idd altijd mijn bezwaar, dus misschien doe ik dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, heel leuk dit! Kwam het tegen via Pinterest en heb het nu geplaatst op stylink: http://www.stylink.nl/borduren.html (met link uiteraard). groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super geworden! Ik verbaas me er elke keer weer over hoe onze smaak overeenkomt. Volgens mij is het een fantastisch kamertje...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee! Echt een tof resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen